ПОКАНА ДА СЕ ОДРЖИ НА 1-ВИ СЕМИНАР ВО ЛЕРИН СО ТЕМА "РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ПРОИЗВОД"

Испратени од: admin 7 години, 4 месеци пред

Во рамките на проектот, Комората организира Лерин Лерин сабота 27 април, 2013 семинар на тема "Развој на туризмот на производот". Семинарот ќе се одржи 9:00-13:30 во собата на Комората на Флорина (2-ри кат) состанок и ќе трае четири часа. По завршувањето на бизнис ќе бидат наведени во учесниците на ручек.

Претседателот на семинарот ќе биде асистент професор по и шеф на Одделот за туризам, ТЕИ, г-дин Ефстатиос Vellisariou.

Во неделата, 28 април, ќе следат во Nymfaion, Лерин посета и турнеја на областа со водич.