АКТУЕЛИЗАЦИЈА НА 2-РИ КООРДИНАТИВНА СРЕДБА - ЛЕРИН

Испратени од: admin 7 години, 1 месец пред

Со голем успех на 2-ри координативна средба беше актуелизирано на партнерите на проектот во Комората на Флорина, на 21 јуни 2013 година во границата на ИПА-ПС проект «CENET» Проектот се спроведува од страна на Комората на Флорина и на општина Демир Капија и е ко-финансиран од Европската територијална соработка Програмата "Грција - ФИРОМ 2007 -. 2013"
За време на средбата, учесниците разговараа за напредокот на проектот и планираните идни активности до крајот на проектот кој е на крајот на јуни следната година. Партнерите се чувствува задоволен од напредокот досега и предложените мерки за да се постигне максимална корист и да се заврши проектот.
Од Комората на Лерин, претседателот Sapalidis Савас, заедно со многу членови учествуваа и технички консултант на проектот, г-дин Спирос Kanoyras од компанијата Diopsis Консалтинг ги поддржувале.