ПОКАНА ДА СЕ ОДРЖИ НА 2-РИ СЕМИНАР ВО ЛЕРИН СО ТЕМА "УПРАВУВАЊЕ СО ТУРИСТИЧКА ДЕСТИНАЦИЈА"

Испратени од: admin 7 години, 2 месеци пред

Во рамките на проектот , Комората организира Лерин Лерин сабота 22 јуни, 2013 семинар на тема " Управување со туристичка дестинација. " Семинарот ќе се одржи 9:00-13:30 во собата на Комората на Флорина (2-ри кат) состанок и ќе трае четири часа. По завршувањето на бизнис ќе бидат наведени во учесниците на ручек .

Претседателот на семинарот ќе биде асистент професор по и шеф на Одделот за туризам , ТЕИ , г-дин Ефстатиос Vellisariou .

Во неделата, 23 јуни, ќе го следат во Преспа , Лерин посета и турнеја на областа со водич.