АКТУЕЛИЗАЦИЈА НА ФИНАЛНИОТ КООРДИНАТИВНА СРЕДБА - ДЕМИР КАПИЈА

Испратени од: admin 6 години, 11 месеци пред

Со голем успех во Демир Капија на 22 август, 2013 година на финалниот координативен состанок на партнерите на проектот ПС «CENET - Центар за туризам образование и вмрежување» (Центар за едукација и вмрежување во туризмот). Проектот се спроведува од страна на Комората на Флорина и на општина Демир Капија и финансиран од Европската територијална соработка Програмата "Грција - Македонија 2007-2013".

За време на средбата тие разговараа за напредокот на резултатите на проектот и остварувањето на целите на проектот. По средбата и го означи крајот на проектот CENET на.

Во однос на Лерин учествуваа комора претседател г-дин Савас Sapalidis со потпретседателот на Комерцијална Здружението на Лерин Voulgaridou г-дин Џорџ, придружуван од технички консултант на проектот, г-дин Спирос канури од компанијата Diopsis советување.