ВИНАРИЈА "АЛФА"

АЛФА имот е резултат на две визионери, искусен производител Макис Mavridis , автор на многу успешни грчкиот брендирани вино енолог Ангел Iatridi.

kthma_alfa


Цели на Алфа НЕДВИЖНОСТИ претставуваат интегрирано управување и користење на неслободни единствен модел лозје областа 690 хектари, на надморска височина од 620-710 метри, со високи стандарди на монтажа и експлоатација, и производство Amynteo вина ознаки на потекло на супериорен квалитет и домашно вино бела и црвена, со модерна и високо функционални винарија , која се наоѓа во срцето на лозјето и ги исполнува сите услови за зачувување на високо-квалитетни ресурси. Знаење, искуство и радоста на создавањето од примената на квалитетот viticultural управување резултираше во управувањето со имотот лозја да се создаде ефикасен нов пристап кон лозарството.