ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ 1ΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ CENET - ΝΤΕΜΙΡ ΚΑΠΙΓΙΑ

Αναρτήθηκε από: admin πριν 7 χρόνια, 5 μήνες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ντεμίρ Κάπιγια της γειτονικής ΠΓΔΜ, στις 27 Φεβρουαρίου 2013 συντονιστική σύσκεψη των εταίρων του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «CENET - Κέντρο τουριστικής εκπαίδευσης και δικτύωσης» (Center for education and networking in tourism). Το έργο υλοποιείται από το Επιμελητήριο Φλώρινας και από το Δήμο Ντεμίρ Κάπιγια και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ - ΠΓΔΜ 2007-2013».

Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκε η πορεία του έργου και έγινε προγραμματισμός των δράσεων μέχρι και τη λήξη του, στα τέλη του ερχόμενου Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες εταίροι έκριναν ικανοποιητική τη μέχρι στιγμής εξέλιξη και εισηγήθηκαν μέτρα για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού οφέλους έως και την ολοκλήρωση του έργου.

Από πλευράς του Επιμελητηρίου Φλώρινας συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Σάββας Σαπαλίδης με τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Δυσσίμη και το μέλος του επιμελητηρίου κ. Βουλγαρίδη Γεώργιο, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο του έργου κ. Σπύρο Κάνουρα εκ μέρους της εταιρείας Δίοψις Συμβουλευτική.