ΝΕΑ Όλες οι αναρτήσεις

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ - ΝΤΕΜΙΡ ΚΑΠΙΓΙΑ

Αναρτήθηκε στις: 26 Αυγούστου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ντεμίρ Καπιγια, στις 22 Αυγούστου 2013 η τελική συντονιστική σύσκεψη των εταίρων του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «CENET - Κέντρο τουριστικής εκπαίδευσης και δικτύωσης» (Center for education and networking in tourism). Το έργο υλοποιείται από το Επιμελητήριο Φλώρινας και από το Δήμο Ντεμίρ Κάπιγια και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ - ΠΓΔΜ 2007-2013».

περισσότερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CENET

Αναρτήθηκε στις: 23 Αυγούστου 2013

Με μεγάλη επιτυχία σφραγίστηκε το Ταξίδι εξοικείωσης για δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα κατά το διάστημα 16 - 21 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας CENET. Το ταξίδι διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Φλώρινας και το Δήμο Ντεμίρ Κάπιγια.

περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CENET

Αναρτήθηκε στις: 1 Αυγούστου 2013

Στο πλαίσιο του έργου διασυνοριακής συνεργασίας CENET το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ - ΠΓΔΜ 2007-2013», το Επιμελητήριο Φλώρινας από την πλευρά της Ελλάδας και ο Δήμος Ντεμίρ Κάπιγια από την πλευρά της ΠΓΔΜ, συμφώνησαν να συνεργαστούν προκειμένου να προωθήσουν από κοινού τον τουρισμό στις δύο περιοχές.

περισσότερα

ΕΙΣΟΔΟΣ